Mengjesi eshte vakti me shume i rendesishem per te gjithe, por sidomos per femijet. Pasi kalojne 8-12 ore pa ushqim gjate nates trupi ka nevoje per glukoze, qe eshte burimi kryesor i energjise. Mungesa e ushqimit ne mengjes ben qe truri dhe muskujt e trupit te mos jene plotesisht ne funksion. Kjo eshte arsyeja pse te qendruarit ne mesim pa mengjes, sjell efekte negative ne te mesuar.


Ku te gjejme Mealbox?

Paketa e mengjesit te gatshem Mealbox gjendet thuajse ne te gjitha marketet e medha ne Tirane. ( nese jeni jashte Tirane ju lutemi te na kontaktoni per mundesi bashkepunimi )

Klikoni ketu per nje harte te marketeve ku gjendet Mealbox